Акай Бери

Акай Бери е уникален, напълно безвреден, хранителен продукт за трайно отслабване. Голямото количество антиоксиданти, съдържащи се в Acai  Berry ще Ви накарат да се чувствате винаги здрави, жизнени и енергични. След използването на този невероятен продукт, ще успеете да контролирате и задържите Вашето нормално тегло.

Акай Бери (Acai Berry) e хранителен продукт за отслабване от Бразилия.

Акай Бери е:

• Една от най-полезните хранителни добавки в световен мащаб
• Голям източник на антиоксиданти за борба с преждевременното стареене
• Помага за по-здрава сърдечно-съдова и храносмилателна система
• Известен в цял свят, мощен продукт за трайно отслабване
• Отглеждан в дъждовни гори
 

Какво е Акай Бери?

Акай Бери може да се открие по палмовите дървета, в тропическите гори на Амазонка. Акай Бери прилича на голяма, лилава боровинка. Независимо от полезните си качества, Acai Berry не може да бъде приеман директно. Зърната трябва да се берат и преработват във формата на каша. В Бразилия Acai е изключително известен продукт. Голяма част от бразилците смесват Акай Бери със сироп от Гуарана.
 

Как действа Акай Бери?

Наричат Acai суперхрана по много причини. В Акай Бери се съдържат много големи количества антиоксиданти, калий, фосфор, калций, витамин B1, B2, B3, C, E, влакна, протеини, както и много мастни киселини. Невероятните нива на антиоксиданти в Acai Berry ще Ви помогнат изглеждате по-млади и да намалите други медицински проблеми. Според изследванията антиоксидантите могат да помогнат за регулирането на нивото на холестерол в тялото. В Акай се съдържат две мастни киселини Омега-6 и Омега 9, известни още като линолова и олеинова киселина. Изследванията сочат, че

линоловата киселина спомага за намаляването на холестерола, който уврежда здравето на Вашето тяло, докато олеиновата киселина го поддържа на добро ниво. Акай Бери има високи нива на антиоксиданти, които спомагат за поддържането сърдечно-съдовата система, важна за добро кръвообръщение. Тъмнопурпурния цвят на Акай Бери се получава от полифенолните съединения, присъстващи в него. От всички основни съединения, съдържащи се в Acai Berry се откроява едно, наречено антоцианин. Антоцианините са в групата на флавоноидите, които се съдържат основно в растенията и те придават червеникавия цвят на малините, къпините и  гроздето. Колкото повече специалисти изследват антоцианините, толкова повече ползи са откриват от неговото приложение.
 

Защо да приемаме Акай Бери?

 • Отслабване: Акай Бери помага да се увеличи метаболизма на организма, което спомага за лесното премахване на ненужните килограми, изгаря мазнините, благодарение на мастните киселини Омега-3 и Омега-6, които организма не произвежда. Acai Berry притежава способност да регулира апетита, чрез високото съдържание на фибри, подтискащи глада. Акай помага за правилното движение на храните в храносмилателния тракт и точно това спомага за премахването на ненужната храна, без да я превръща в мазнини.
   
 • Против възпаление: Антоцианините помагат да се неутрализират ензимите, разрушаващи съединителната тъкан, като антиоксидантния капацитет не позволява на свободните радикали да повредят на съединителната тъкан и могат да помогнат за ремонт на повредените протеини в кръвта и стените на кръвоносните съдове.
   
 • Нервна система: Чрез спирането на тирозин нитрирането, антоцианите в Acai Berry защитават организма от неврологични заболявания. Основните антоцианини в Aкай, известни като цианидин-3-гликозид са били открити, за да допринесат за обръщането на неврологични дефицити, свързани с възрастта.
   
 • Атеросклероза: Антоцианини имат способността за противодействие на оксидантите и ги превръщат в движещата сила в борбата срещу атеросклероза. Даже приемани в малки количества, антоцианините охраняват ефективно срещу LDL окисляване. Антоцианините са защитата на цялостта на ендотелните клетки, които поддържат стените кръвоносните съдове и спомагат да се укрепи микро-капилярната цялост.
   
 • Диабет: Ретинопатията е едно от усложненията при диабета, което в най-често довежда до слепота. Ретинопатията се проявява, когато тялото се опитва да поправи изтичане на повредени капиляри, но го прави чрез представяне на много анормални протеини. Защитата на антоцианините, помага за спирането на изтичане от капилярите и предотвратява на разпространяването на абнормен протеин.
   
 • Зрение:  Антоцианините в Acai Berry също спомагат за видимо подобряване на зрението. Едно скорошно японско проучване установи, че хора, приемащи 50mg антоцианини се адаптират по-добре на тъмно и очите им не са така уморени след тежък ден. Антоцианините засилват зрението и се борят с очни заболявания като глаукома и дегенерация на макулата. Сладкото от боровинки, богат на антоцианини, е част от задължителната диета на британските пилоти, тъй като развива способността за нощно виждане. В Япония, антоцианините се използват от всеки, който работи с компютър дълго време.
 • Антистареещ ефект: Армията от антиоксиданти, съдържащи се в био продукта Акай Бери (Acai Berry), неутрализират свободните радикали и по този начин предпазва от преждевременно стареене на организма.
   
 • Детоксикация и укрепване на имунната система: Акай Бери (Acai Berry) спомага за намаляването на нивата на холестерола в кръвта (с редовна употреба до 15%), очиства организма от токсини, укрепва имунната система, и оказва превантивен ефект срещу инфекциозни заболявания, особено в периода на масови вирусни епидемии.
   
 • Нормализиране на жизнените процеси: Голямото количество антиоксиданти, фибри, ензими и есенциални мастни киселини (които съставляват 30 до 50% от целулозата на плода) в Акай Бери (Acai Berry) контролира нивото на кръвното налягане, нормализира сърцето и кръвоносните съдове, и осигурява ефикасен процес на работа на храносмилателната система (намалява стомашните киселини).
   
 • Подобряване на обмяната на веществата: Поради ниския гликемичен индекс в Акай Бери (Acai Berry), който влияе на нивото на захарта в кръвта, нормализира обмяната на веществата в организма и като допълнение към ежедневната диета помага да отслабнете.
   
 • Фитнес ефект: Акай Бери (Acai Berry) помага за регенериране на мускулите след тренировка, когато се използва преди увеличаването на тренировките за издръжливост, има общ тонизиращ ефект. Голяма чаша с био продукта Акай Бери (Acai Berry) е включена в задължителната диета на бразилските футболисти и борци жиу-жицу, преди важни състезания.
   
 • Здрава кожа: Антоцианините (растителни пигменти) в Акай Бери (Acai Berry) намаляват разрушаването на клетките на кожата и противодействат на процеса на стареене. Мастните киселини подхранват и ревитализират кожата. Фитостеролите регулират активността на липидите на горните слоеве на кожата и стимулират регенерацията на клетките на кожата.
   
 • Сексуално здраве: След като жителите на Amazon наричат Акай Бери (Acai Berry) - ​​"Амазонска Виагра", това значи че определено си има такъв ефект. Научнните изследвания доказват, че уникалният балансиран състав на хранителни вещества в Акай Бери (Acai Berry), увеличава енергията, издръжливостта, и също така увеличава сексуалната функция.
   
 • Здравословен сън и почивка: Една порция коктейл от Акай Бери (Acai Berry) преди лягане, поради високото съдържание на серотонин и допамин, осигурява здрав, спокоен и дълбок сън.