Връзката между човека и вселената

 Все повече се убеждавам ,че вселенската енергия и магнитнито поле на земята ни помагат да се движим , и да мислим, защото тялото ни е създадено от хиляди микроорганизми който съдържат течности която помага за безпрепятствено движение на енергините полета в организама ни. Ние  се разболяваме, когато в някоя част на тялото ни недустига живитела енергия.

 

National geographic правят добри филми за  силата на магнитното поле на Земята,че  намалява постоянно, но знанията  за това се контролират!

Слънчевата радиация, която достига Земята, заради намаления интензитет на магнитното ни поле е толкова силна, че предизвиква незабавни мутации в стотици клетки, както по повърхността на кожата ни, така и в дълбочина до няколко сантиметра в тялото. Защитните сили на организмите ни хиляди години са привикнали да се справят с много по-ниско енергийно ниво на атакуващите го електрони и протони. Те се задействат и поправят мутиралите клетки. Но това не може да продължава вечно. В един момент мутациите стават толкова масивни и мащабни, че засягат дори и тези клетки. Именно това трябва да избегнем.

Слънцето, което е толкова нужно за живота и телата ни, сега ги достига с много по-голяма сила от това, което им е нужно и полезно. Затова и последните години се увеличиха неимоверно много случаите на кожен рак.

Естествено, че трябва да получаваме нужното ни слънчево облъчване, но ако искаме то да остава отново само полезно за нас, то трябва да изменим знанията и навиците си от предишните години. Така ще бъдем ТУК и СЕГА. Ще бъдем адекватни на случващото се.

Така че – не се излагайте на Слънцето така, както сте го правили досега. Променените условия на Земята изискват и промяна в поведението ни.