Лий Каръл - тахионите

tachyons

Във физиката тахионната енергия е енергия, която се движи със скорост по-голяма от тази на светлината. И както магнитът създава магнитно поле около себе си и привлича магнитната енергия, така и тахионните продукти създават тахионно поле около себе си и привличат тахионната енергия.

Тахионите са направени от специална фина субстанция на границата между стъкло и кристал, която се тахионизира по специална технология. Така те привличат тахионната енергия и зареждат човешкото тяло с нея на всички нива.

Тахионите са наши приятели, чиято основна цел е да се погрижат за нас като внесат в живота ни хармония, енергия и баланс. Те ни помагат да мислим по-ясно, да организираме по-добре деня си и да следваме по-дисциплинирано целите си. Когато сме под стрес с тяхна помощ релаксираме, а когато се почувстваме изтощени, те ни помагат да заредим батериите си. Накратко тахионите са безрезервни приятели на всеки, който реши да ги покани в живота си.

Със своите нежни форми и цветове тахионите ни въздействат на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Те могат да ни бъдат от полза във всеки аспект от нашия живот. Можем да ги използваме в дома си като красива декорация, която освен наслада за очите внася в помещението хармония и баланс.

Тахионите изпълняват чудесно функцията на медальон и ни помагат да запазим своя баланс през деня. А ако практикуваме медитация, тахионите са едно прекрасно помощно средство при тази практика.

Тахионите могат да изпълняват функцията на лечебни камъни, но за разлика от същинските лечебни камъни, тахионите не се замърсяват енергийно. Ако пък се занимавате с лечебни камъни, можете периодично да пречиствате енергията им с някой от тахионите.

Както знаем всяко едно нещо е енергия. Със своя цвят и форма тахионите излъчват своята нежна мека енергия, която се настройва спрямо нашите нужди. Ако се нуждаем от ободряване, те ни ободряват. Ако се нуждаем от отпускане, те ни помагат да се отпуснем. Понякога механизмът на функциониране може да ни се стори сложен, но не е нужно да си обясняваме за всяко нещо как точно функционира, важното е то да ни служи. Както не сме длъжни да знаем с подробности начина на функциониране на всички механизми в колата, за да се възполваме от нея, така не е нужно и да разбираме напълно как точно действат тахионите, важното е те да ни служат.

Трябва да бъда честен. Аз съм един от тези, които нямаха никаква представа какво е тахион. Когато за пръв път чух името, то ми прозвуча като някаква буболечка! Все едно: „Внимавай, имаш тахион на рамото!”. Грешка... След това си помислих, че това може би е име от научната фантастика, все едно „Тахионите на Золтар” ( Раса в много далечен свят, където тахионите са изградили велика цивилизация). И това не.

В крайна сметка потърсих думата в речника и открих, че в традиционната физика тя значи „хипотетична субатомарна частица, която винаги се движи по-бързо от скоростта на светлината.” Това ми хареса. Тъй като моите лекции са най-често свързани с комуникации по-бързи от светлината (доказан научен факт), сега вече бях заинтригуван!

Запознах се с Томи Томсън и Мартина Бохник в Денвър, Колорадо, САЩ, преди много години. Томи е от Нордфрийзланд, област в Шлезвих-Холщайн, Германия. Неговата фирма, Галакси N 1, имаше метафизична изложба на търговско изложение в Денвър, където той представяше тахионните си продукти на Америка. Тогава нямах представа какво влияние ще има тази удивителна технология върху мен.

Вярвам в това, което мога да видя, но и в това, което мога да „почувствам”. Казаха ми, че тахион е „интелигентна” енергия. Той е частица от вселенската енергия, от която всички ние сме част, така че става нещо като „мост” между частите на енергия, между нашето съзнание и това на вселената. Истината е, че когато за пръв път чух това, почувствах, че отново се връщаме към Золтар, тъй като по онова време това въобще не ми звучеше смислено. Обаче отношението ми бързо се промени.

Томи знаеше, че невидима енергия, която предава мъдрост, е нещо трудно за вярване, така че ми даде едно от стъклените приспособления като подарък. То беше хубаво и ми хареса как изглежда. Но „интелигентна енергия”?! Сложих го в чантата си и си отидох вкъщи. Томи се прибра в Германия.

Стъкленото приспособление не ми проговори, нито ми запя тахионови песни от чантата и не направи каквото и да било странно нещо. Просто се чувствах добре, че то е при мен! Изглежда имаше балансиращ, възстановяващ и подкрепящ ефект. Бързо осъзнах, че е възможно да става въпрос за реална физическа енергия, която може да въздейства добре и на емоционално и душевно ниво. И така започнах да го нося с мен, когато пътувах. Скоро осъзнах, че това което Томи ми каза, беше истина. Приспособлението в действителност правеше нещо... засилваше всичко около мен.

Какво мога да кажа? Запалих се! През годините, когато приспособлението не беше някъде покрай мен, то ми липсваше! Изглежда имаше много успокоителни характеристики, сякаш ми беше партньор... и все пак само парче цветно стъкло? Не. Много, много повече.

Вярвам, че тахионната енергия е началото на вид сътрудничество между човечеството и вселенската енергия, за което сме чакали. То в действителност е помощен мост от интелигентна енергия, която изглежда знае точно от какво имаме нужда. Тя не е агресивна, а ни сътрудничи. Това е сладка, мощна енергия, която започнах да уважавам и обичам тя да е около мен. Наричам я „лична енергия”.

Сега, винаги когато имам възможност, разказвам на хората за тахионната енергия и за моя приятел Томи Тахион. (Това е прякорът, който му измислих). Също така пътувам до Германия и го посещавам при всяка възможност. Някой ден ще го изненадам, ще сложа приспособлението на рамото си и ще кажа: „Внимавай, има тахион на рамото ми!” Само че този път това няма да е буболечка. Ще бъде нещо много истинско за мен и нещо, за което вярвам, че ще помогне на много хора.

Лий Каръл

Автор на серията книги „Крион”

и съавтор на книгите „Индиговите деца”