Ние сме чиста енергийна светлина

Вие и аз сме чиста енергийна светлина, в нейната най-красива и интелигентна конфигурация. Енергия, която постоянно се променя под повърхността си, а която вие контролирате изцяло с могъщия си ум.

Вие сте едно голямо звездно и силно Човешко Същество.

Ако можехте да се видите под мощен електронен микроскоп и да направите други експерименти със себе си, щяхте да видите, че сте направени от купчина всепроменяща се енергия във формата на електрони, неутрони, фотони и т.н.

Така е и с всичко около вас. Квантовата физика ни казва, че самото извършване на наблюдение над даден обект, е нещото, което кара този обект да бъде там, където и както го наблюдаваме.

 

Обектът не съществува независимо от своя няблюдател! Така че, както можете да видите, вашето наблюдение, вашето внимание върху нещо, и вашето намерение, буквално създават това нещо.

Това е научно и доказано.

Вашият свят е направен от дух, ум и тяло.

Всяко едно от тези три неща - дух, ум и тяло - притежава функция, която е уникална за него и не се споделя с останалите. Това, което можете да видите с очите си и да изживеете с тялото си е физическия свят, което би трябвало да наречем Тяло. Тялото е ефект, създаден от причината.

Причината е Мисълта.

Тялото не може да създава. То може само да изживява и да бъде изживявано ... това е неговата уникална функция.

Мисълта не може да изживява ... тя може само да измисля, да създава и да интерпретира. Тя се нуждае от свят на относителността (физическият свят, Тялото), за да се самоизживее.

Духът е Всичко, Което Е, това, което дава Живот на Мисълта и Тялото.